keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Hän on täällä taas....

Hän on täällä taas
Kuinka sua kaipasin
Täällä taas
Talven yli odotin ja
täällä taas
neiti Kevät on tullut kaupunkiin
- Sir Elwoodin Hiljaiset Värit: Neiti Kevät

Kevätauringon paistaessa sain otettua ihanan kuvan Sirasta ja Hertasta. Meidän lauman vanhin ja nuorin nauttimassa auringon lämmöstä.

Hertasta tosin nykyisin ei paljoa rauhallisia kuvia saakaan. Neidillä riittää virtaa ja kun se ei enää tarvitse niin paljon unta, sillä riittää aikaa touhuta.... Se on ihanan vilkas ja kekseliäs! Onneksi sillä riittää leikkikavereita omasta takaa, en tiedä, miten se muuten saisi purettua energiaansa.


Viereisessä kuvassa Hertta leikkii Vionan, rakkaan ystävänsä kanssa. Hyvin maistuu pennulle leikit 3 vuotiaan kanssa, tosin Nana (6 v) yhtyy yleensä leikkiin ja aina välillä myös Sira telmii mukana.

Yksi Hertan lempitouhuista on pahvilaatikoiden silppuaminen. Meillä on keittiössä kerättynä kierrätykseen vietäväksi ja takassa poltettavaksi pahvilaatikoita, talouspaperirullan hylsyjä jne. Kyseinen kasa on Hertan touhunurkka ja aarreaitta. Sallittu huvi. Ja ahkerasti se tyttö hakeekin silputtavaa. Alla olevassa kuvassa Hertan aikaansaannos (aikaa meni vain pieni hetki; nopea ja taitava tyttö).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti